Längtar efter min son...

som jag inte träffat på två veckor.

Humle och Dumle mår bra. Längtar oxå efter dig...

Var och köpte en ny vattenflaska till dem efter att de gnagt sönder den gamla som ramlade ner nån gång i natt. De är så busiga... ;)

Längtar till nästa bowlingtillfälle. Nångång måste det börja gå bättre, eller hur? Jag vill inte alltid komma sist =(.

Träffade min äldste son idag, med sin assistent. Vi var på McDonalds och tog sedan en kortare promenad. Det kändes bra.

vason

Ät Gott

Var på en suverän restaurang på Kungsholmen och käkade idag. Det var underbar service och maten smakade jättegott... Trevligt sällskap var det också...

På jobbet var det lite svettigt idag. Vi fick ett serverstopp. Ingenting fungerade, inte ens mejl eller internetuppkoppling. Som tur var gick inte strömmen så det blev helt mörkt, men det blev en ofröutsedd fikapaus. Ganska snabbt igen fungerade allt, ca 30 minuter. Tur det, så att man får läsa tidning i morgon bitti =).

Har fått blodad tand på bowling. Ska försöka göra det igen så fort möjlighet ges... Måste bara vänta tills träningsvärken släpper från förra matchen =(.

God natt alla vänner!

vason

Bowling 3

Idag var vi och bowlade igen, det börjar bli en vana... En bra vana =) Vi körde i 1,5 timme. Det känns i hela kroppen nu, kan jag lova. Armen, benen, handen, nacken osv osv. Och hungriga var vi efteråt!

image9
Här är jag och sonen i auktion. Se vilka stilar vi har...

vason

Mössen är så busiga...

De rymmer så fort de får chansen. Det är ett himla sjå att fånga in dem. Och smarta är de... Dumle har blivit lite mörkare i färgen, har ljusbrun teckning på ryggen. Humle har också blivit lite mörkare, från mörkbrun till närmare svart.

De är så söta...

vason

Nya Vällingby City

I helgen var vi och kollade på det nya varuhuset k:fem i Vällingby. Mycket folk var det... Röda mattor överallt i centrum och vandrande orkester. Centrumet har blivit väldigt trevligt, kan inte låta bli att tycka om det =).

image8

vason

RSS 2.0