Djembevirtuos Keïta no 2



Att lägga till i mitt djembebibliotek...

Kramiz / vason

1:a advent närmar sig

Hela november har snart gått! Terminsavslutning på trummorna stundar... Året snart slut. Fasen vad fort det har gått =(.

Till våren ska jag försöka pressa in lite dansundervisning också, behöver röra på mig =).



Kissarna har det bra. Iggy har lugnat ner sig men ylar lite till och från...
Iggys päls är fantastiskt len och vågig, har blivit lite "vuxnare". Gordons är fortfarande "bebisullig". Man anar att pälsen kommer att vågas så småningom, under allt tuss.

Kram / v i g


Nu är det gjort...

Iggy är kastrerad! Han vägde 3 300 g, har alltså ökat sin vikt 3 gånger på 3 månader!

Ingreppet gick bra och han verkade vara pigg men kanske lite vinglig när jag hämtade honom. Han höll sig lugn hela vägen hem på bussen och jag trodde han skulle behöva vila när han kom hem... Veterinären hade rekommenderat att jag skulle låta honom få lugn och ro, ensam.

MEN det har inte varit det lättaste =(. Gordon var ju jätteintresserad och Iggy galopperade formligen ur buren, verkade inte vara ett dugg påverkad... Jag har gett honom lite, lite mat fast han skriker om mer! Det märks inte på honom att han varit nersövd idag, direkt ;)

Bland det första han gjorde när han kom hem, var att hoppa upp på tv:n (modell platt) och lägga sig grensle där över! Då kände jag mig tvungen att ingripa... Förstår inte riktigt, han borde ju ha lite ont just där, i alla fall... Suck, jag har just gett upp hoppet att han ska ta det lugnt, det går liksom inte =(.

Kram / vason / iggy / gordon (som varit duktig idag, helt själv - nästan hela dagen!)

RSS 2.0