Är så trött...

Stress på jobbet. Stress, stress, stress... Nytt system på söndag. Allt ska klaffa... Ska jobba på lördag. Är i o f s bra, då min kassa är skral. I morgon kväll ska jag glömma all stress. Ska ut och lyssna på Sven Z igen!!! Måste unna mig lite nöjen, göra kul saker som motvikt till stressen.

Har fått en liten krok på ett jobb. Får kanske höra nåt nästa vecka...

Nu ska jag hoppa i säng, trött, trött, trött.

vason

Bowling och Sydamerikansk mat

I dag var vi i Sumpan och bowlade. Jag och sonen ensamma på en bana... Fyra serier hann vi med. Det gick sådär. Sonen vann förstås =), jag var en bra bit efter... Det gick väl bra i början, men sen efter 45 minuter (av en timme) börjar det bli lite trögt.

När vi kom hem lagade jag Kycklinggryta med bönor, s 89 ur boken Sydamerika.
http://www.alltommat.se/recept?recipeid=3607

Smaklig måltid
/vason

The Producers

Fick två biljetter av exet så att jag och sonen skulle kunna gå och titta på The Producers... Tyvärr ställdes det in p.g.a. strömavbrott! =(. Och det var tydligen bara där, inga hus runt i kring var släckta. Typiskt!

I stället åkte vi hem och käkade och tittade på King Kong på TV.

vason

Olycka i rulltrappan och Japanmat

I dag hände en riktigt ruskig sak i en rulltrappa någonstans i Stockholm, spelar inte så stor roll var det var nånstans. Allt gick bra men det kunde ha blivit kaos...

Jag var på väg ner, bakom en familj med barnvagn. Rulltrappan var full av folk och jag stod väl kanske lite för nära, bara två eller tre trappsteg från familjen.

I alla fall, i slutet av trappan precis när de skulle kliva av, så fastnade barnvagnen på sniskan... Det var en riktig rysare kan jag säga. Hon som styrde barnvagnen höll på att ramla. Jag stod nästan och hoppade för jag hade ingenstans att ta vägen. Framåt var rakt över vagnen =(. Det var fullt med folk bakom oxå som kom närmare. I sista stund fick jag tag i handtaget, på kanten och lyckades räta upp vagnen =D.

Jag var alldeles skakis efteråt... Det kunde ju ha gått riktigt illa...

Till middag idag blev det Nudelsoppamix från boken Korea & Japan, sid 53. Hittade inget recept på nätet, men det var gott =D. I morgon blir det Yakiniku med renskav från samma bok.

Ha en trevlig kväll.
vason

Grattis!!! inlägg #140

I dag gratulerar jag min vän som fyller 50 år. Hoppas hon får en trevlig kväll =D.

Sonen är med pappa på Jensen´s och käkar. Själv sitter jag bara och tittar på tv, hästhoppning just nu... Inte mycket roligare än så.

/vason

Allt flyter...

...både på jobbet och hemma ;). Skämtar, var och såg filmen idag. Den var lite trevlig, underhållande. Helst hade jag velat gå och se Benjamin Button men det ville inte sonen =(. Vi käkade kikärtsbiffar innan bion, det var jättegott!!! Lite starkt, men det rensar magen...

Ha det gott mina vänner
/vason

Kikärtsbiffar med Curry och gurkyoghurt

Lagade detta recept från kokbok nr 8 ur "Smaker från hela världen", s 43. Vi ska käka det senare i kväll, efter bion, som vi funderar på att gå... Har förberett allt utom sallad och ris.



http://www.alltommat.se/recept?recipeid=1320

vason

Rotfyllde tanden idag

Det var ingen angenäm upplevelse =(. Det kändes som att jag låg på operationsbordet med en gummimatta i munnen för att det skulle vara sterilt. Sprit och annat skit hällde hon ner i min stackars mun... Jag ville resa mig och bara gå därifrån men då spände hon fast mig i stolen...

Skämtar bara ;). Nu är det gjort, kan göra lite ont i några dagar sade tandläkaren. Sedan är det bara att avvakta för att se om tanden blir bättre, dvs slutar ömma. Eventuellt är roten spräckt och då går det inte att rädda tanden =( utan då blir jag en tandlös gumma.

Jag kör vidare... Det är bara att ta en redig Whisky och glömma ;)

/vason


Sonen i Falun

De åkte iväg tidigt i morse... och kom fram klockan 11. Skönt att det gick bra , att inte bussen körde av vägen eller körde vilse ;).

De kommer nog att ha jättekul där =D. Jag håller ställningarna med H&D&P så länge...

Jag hostar och snuvar lite fortfarande så veckan blir nog ganska lugn, rapporterar om det händer något...

/vason

Byta namn till Flodquist?

Jag är inne på samma tankar som syrran angående namnbyte. Men det är ett stort steg att byta namn, leg, pass, körkort (som inte just jag har - men ändå) måste bytas. Osv. Det måste tänkas igenom noga...  Men det är lite frestande att byta namn, undrar hur det skulle kännas? Blir man en annan person? Identitetskris?

Jag heter redan nu annorlunda än mina barn, så där spelar det ingen roll, men jag har ju alltid hetat samma sak. Inte bara syrran har funderingar på att byta namn utan även morsan. I sådana fall skulle det bara vara brorsan och jag kvar i den Anderssonska grenen av släkten. Och hans fru då och framtida barn givetvis... Ett stort beslut att ta.

En framtida Flodquistare?
vason


Hundens & kattens dagbok

Denna är så kul att jag måste dela med mig till dig.

http://www.rixfm.com/?underpage=464.48934

/vason

Snörvel och hosta

Ja nu ligger jag här i soffan med ett helt berg av snytpapper på bordet =(. Skulle ha jobbat idag men så blev det ju inte... Köpte ett mobilspel, Crosspix (japanska bildpussel) som jag spelat färdigt. Inte mycket annat att göra.

I går var jag på Akkurat tillsammans med en kompis och lyssnade på Sven Zetterberg. Det var jättebra, förutom mitt snörvel då =(.

Fick del 8 av "Smaker från hela världen", Mellanöstern. Missade den när vi var och julfirade i Värmland. Som tur var kan man beställa i efterhand. Tänkte laga kikärtsbiffar imorgon.

ha det!
/vason

Gott Nytt År!!!!

Nu är det ingen återvändo på det gamla året... Skönt med nytt år, jag älskar verkligen nyår =D. I år var jag och sonen hos syrran och åt den godaste nyårssupé jag nånsin ätit! Rödbetor med chevréost till förrätt, mums! Huvudrätten var en vegetarisk röra med linser, spenat, cocktailtomater, cocktailkapris, tranbär, haloumiost och qournfileér. Verkligen jättegott!

Vi missade Grevinnan och betjänten men hittade den på Youtube, så vi tittade i alla fall på den i god tid före tolvslaget.
 


I morse när jag vaknade hade jag såå ont i halsen. Inte på grund av maten, utan snarare att jag håller på att bli förkyld =(. Har ju varit lite snuvig och hostat en hel del oxå ett tag. Men nu har jag även ont i halsen. Jag ska jobba i morgon, känns inte särskilt kul... 

vason

RSS 2.0