Sexorgie i lägenhet i Vällingby

Nu har jag beställt tid till veterinären till Gordon också! Nu har det blivit hans tur att bara ha en enda sak i huvudet... Och snabbt gick det! Hade en liten aning att det var på gång då han blivit en aning mer rastlös senaste tiden.

Det började, kan man säga, när vi i förrgår, av barmhärtighetsskäl, tog hit Sixten för att han skulle få ett par kompisar att leka med istället för att vara ensam hemma enbart tillsammans med "stofilen Baloo".

Oj oj oj vad Gordon var nyfiken på den "nygamla" kompisen. De umgicks ju rätt så flitigt i somras men nu var det flera månader de senast sågs...

Gordon bokstavligen hängde för jämnan i rumpan på Sixten, som blev vansinnig - fräste och fäktade med klorna =(. Ingenstans fick han vara i fred. Gordon hängde efter honom vart han gick... Efter några misslyckade försök att bestiga honom (Sixten krånglade sig väsande ur greppet) så irrade Gordon runt, klagande över sitt misslyckande - i gälla toner.

Nästa försök att förföra gick inte heller hem hos Sixten, som bara tittade förstrött och förvånat på G. Då hade Gordon legat och kråmat sig framför nosen på S i en bra stund...

Vid det här laget har hormonerna på något sätt hoppat i luften och landat på Iggy som börjar försöka sätta på både Gordon och Sixten... Iggy borde inte bete sig såhär eftersom han kastrerades för två månader sedan... Men han tror visst att han är en stolt viril hankatt =).

Snart har även Sixten blivit smittad av hormonerna och börjar uppvisa symptom på promiskuitet... Han grenslar Gordon och jag vet inte om han förstår vad han håller på med eller om han bara "härmar Iggy och Gordon".

Kanske är det så att Sixten blivit alldeles fördärvad av att vara här hos mina sexgalna katter. Det återstår att se, om beteendet går tillbaka eller om han bara fick en puff i utvecklingen att vara här... I vilket fall som helst är det när som helst dags att katten får ett sexliv, snart åtta månader gammal...

Nu har jag gått hem med Sixten, det är lika bra, så vi får lite lugn och ro, allihopa!

Kram vason / iggy / gordon / sixten

Sydamerikansk julmat

I år åt vi Venezolansk julmat, till hälften. Det är spännande med lite variation, tycker jag...

"Vi blev bjudna på julmat från Tanzania av Nanette som t.ex.Hallaca , knyten av majsmjöl fyllda med griskött, Cochino, vilket är en motsvarighet till revbenspjäll fast utan ben och Pan de jaman ett tunt bröd gjord som en rulltårta men inbakad skinka och fetaost." citat från rustin blogg

Klassisk Venezolansk jultallrik


Gott var det =)

Att ligga framför tv:n

...och kela med katter och äta godis, chips är inte bra i längden för hälsan. Har haft svårt för sötsaker sedan sista cigaretten och det märks på min vikt =(.

Känner faktiskt mer än vanligt ett sug efter att ta fram cykeln och köra mina kilometer fram och tillbaka till jobbet varje dag... Så fort snön är borta går det att börja, bara det är några plusgrader och har varit det stadigt ett tag.

Jag vill inte råka ut för några otrevliga snöovädersöverraskningar... Så, jag vet vad mitt nyårslöfte blir, enkelt denna gång =)

Kram / vason / iggy/ gordon

Nu är året snart slut...


Är katter manipulativa?

Iggy har ett favoritbyte och det är en liten bit ståltråd som är inplastad, du vet - en sån där som håller ihop sladdar och som man får med när man köper elektronikprylar.

Jag sitter vid köksbordet och surfar lite grand med min laptop. Iggy leker med sin lilla ståltråd. Rätt vad det är hoppar han upp på bordet och släpper leksaken mitt framför ögonen på mig. Så klart jag kastar iväg den =). Iggy som ett streck efter, tar den i munnen, upp på bordet, släpper den mitt framför nosen på mig...

Ropar på Viktor. Han kommer, vill såklart också leka "kattapport" och kastar iväg "pinnen". Iggy springer och hämtar. Kommer med den i munnen. Lägger ner den på golvet framför fötterna på Viktor. Kände han på sig att han inte behövde anstränga sig lika mycket för att få Viktor att slänga iväg pinnen? Tycker han att jag är gammal och inte orkar böja mig ner på golvet för att ta upp den? Eller helt enkelt att jag bara sitter vid bordet redan...

Kommer nog aldrig att få reda på sanningen =(.

Kram v och i


Gosande katter

Gordon och Iggy orkar inte vänta på att jag ska gå och lägga mig. De lägger sig och gosar själva...

Så här skönt kan man ligga om man är kisse =)

Kram / kissarna


Trum- och kattbilder

Äntligen kommer lite halvtaskiga bilder från trumuppvisningen OCH lite nya fräscha bilder på katterna...






Gordons ulliga päls i närbild




Det går inte att bädda när kissarna är vakna =(


Vilopaus i soffan





Iggys fina päls i närbild

Det var allt för idag...

kram / v.i.g.


Trummande långt ner i källaren...

för publik! Det kändes jättebra och gick nog helt okej =). Ingen gjorde fel så att det märktes men jäklar vad trött jag var efteråt!

Några enkla bilder kommer ikväll. Blåtandade över dem till min mobil från min kollegas (som var där och kollade).
Måste snart lägga ut fler bilder på kissarna oxå...

Kram / vason


RSS 2.0