Hemma från Hälsingland

Skönt, eftersom vi inte hade någon dator där ;). Jag har verkligen kopplat av i den vackra skärgården utanför Hudiksvall. Kolla vilket paradis det är:


Koholmen, på väg dit med båt. Grannens stuga.


Äntligen framme =).


Bastu och utegrill (som ser ut som en brunn).


Vedeldat badkar som inte riktigt är färdigt, annars hade vi suttit där och myst i 40-gradigt vatten på kvällskvisten =D.


Det söta lilla utedasset ute i skogsbacken.


Bryggan, med solstolar som vi satt och mös i när det inte blåste för kallt.


Kantareller var vi och plockade som jag gjorde mumsig svampsås av.


Den fina båten med Mr Andersson.


Båt och vattenskoter (var tyvärr bara 15 grader i vattnet så det bidde ingen vattenskoteråkning).


... så det var bara att ta med den hem...


... och spänna fast ordentligt... =D.

Ja, det var några underbara dagar ute i naturen på landet, utan dator och kommunalt avlopp, men det var det värt! Myggbiten är jag över hela kroppen =(. Men det får man väl ta, det är mycket mygg halvvägs till Norrland...

Och nu är semestern slut =(.

Kram / vason

Nu drar jag till Hälsingland...

I morgon kastar jag mig ut på äventyr igen! Denna gång blir det hjärtat av Hälsingland, till en nyvunnen vän som har sitt lantställe ute på en liten ö i skärgården. Det ska bli så spännande ;).  Har sett kort på stället men det blir ju såklart annorlunda att se det i verkligheten!

Jag återkommer med bilder och rapport när tillfälle ges.

Kram / vason

Kryssning

Det var ett rejält gäng kvinnor/barn som var ute på Ålands hav måndag till tisdag. Det var bra mat, bra underhållning och trevligt sällskap!

Jag hade lite problem med mina fötter som, utan förvarning, svullnade upp och ömmade =(. Kanske börjar jag bli gammal (eller i vart fall inte så ung som jag tror ;)). Jag haltade runt med syrrans fotriktiga skor, ett nummer för stora, och det gick bra...

Tack tjejer för en rolig kväll! Och tack för att vi fick följa med, jag och grabben =D.

/vason

Kräftskiva 2009
























Bilderna får tala för sig själv. Kul hade vi! Skål! =D

/vason

Obetalbart!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1662398/bagge-pa-tackajakt-fastnade-i-luften

Jag skrattade gott när jag läste detta =). Stackars bagge ;)

/vason

Sommaren med Göran

helt underbar... Rolig film! Var på premiären och det var riktigt kul att vara "först" med att ha sett den. Jag som är så seg annars att gå och se filmer. Många hinner jag inte ens med att se innan de försvnner =(.

Ser fram emot att jobba en vecka innan jag förtjänar ytterligare en veckas semester =). Då ska jag skämma bort mig själv, träffa kompisar, åka på kryssning... Försöka börja träna nånting, sluta röka (fast nu har jag kastat ciggen och börjat snusa istället).

Var och träffade min äldsta son i går, som fyllde 16 år tidigare i veckan. Det var kul att se honom =). Fast han brydde sig inte så mycket om presenterna, var alldeles för uppskruvad för det.

Ha det, mina vänner, sommarvärmen kommer nu...

/vason

RSS 2.0