De sista dagarna på året

Nu är det inte många dagar kvar. Det har gått så snabbt, detta år... Har svårt att förstå att det snart är 2012!

Idag är det lugnt och tyst. Har tagit semester denna vecka och ska bara njuta av ledigheten...

Har dock börjat tjuvstarta med programmering. Det är så kul att det inte går att låta bli... I januari sätter det igång på allvar, på Umeå Universitet. Sedan webmasterkurs som börjar i februari =)

Kissarna är nöjda med att jag är hemma. Just nu ligger de och lapar sol på min hög med osorterad tvätt ;) Om en stund, när solen har försvunnit, så sätter de säkert igång med ett av sina kattrejs... de får "kattfnatt" som det var nån som kallade det...

Strax ska jag sätta mig och betala räkningar. Skönt att få det avklarat.

Kram / vason

Nu är det snart jul - och det är inte katternas högtid!

Det är många farliga saker i hemmet för en liten kisse, så här i juletider...

Gordon svedde sin svans häromdagen, på ett ljus. Idag slog jag in några julklappar, och det var inte lätt, när det hängde eller drog en katt i änden av snöret. Även papper, tejp och etiketter var intressanta och roliga! ;)

Julklappssäcken har jag nu gömt, så att inga kissar hittar den... Som tur är, är det ingen lukt på någon av klapparna (skulle kunna vara det men inser att det är att utmana ödet...).

Med anledning av katterna har vi inte heller någon gran eller särdeles mycket julpynt. Det skulle bara inte gå :(.

Kram / vason & kissar

Borsta tänderna :( Studier :)

Det går inget vidare att borsta tänderna på Gordon :( men nu har jag köpt lite tandvårdsmedel, såsom hexarinse (munsköljmedel), aquadent (medel att ha i dricksvattnet - för renare mun) samt en gel att ha på tandköttet för rengörande effekt. Hoppas att det går bättre ;)

Jag har kommit in på Umeå Universitet!!! Skall bli jättekul att börja plugga igen, efter nästan 30 år! Tror det var resultatet på högskoleprovet som gjorde att jag kom in...


Kram / vason

RSS 2.0