Hemsidan klar =)

Nu anser jag att hemsidan är klar så här långt... Jag har kollat länkar m.m. och tror jag inte har missat något. Tror snart jag kan börja ta betalt för detta =)
Snart kommer det fler bilder, nu när allt det andra funkar ;)

Jag har köpt en annan typ av kattsandssophink, som jag tänkte testa, en där man får mer påse för pengarna! I alla fall tror jag det och ska därför testa.

Den kom i en stor kartong, och gissa om kissarna haft kul med den... Jag har knappt hjärta att slänga kartongen utan låter den vara kvar över helgen...

Kram / vason / kissarna

Hemsida gör man inte på en kvart

Jag kollade hur många filer jag just nu har på min hemsida och fick i det närmaste en chock! Två tusen tvåhundra åttionio är det just nu. Skulle någon ha frågat mig så skulle jag ha chansat på en åttahundra eller så...

Ändå har jag åtskilliga hundratal bilder kvar att lägga ut. Så ha lite tålamod...

Kram igen / vason

Fy fan %¤(U)W#

Jag fattar inte vad jag håller på med! Det går inte att få ihop den jävla hemsidan! Och jag förstår inte varför... Känns som att det är dags att gå och lägga sig och ta nya tag en annan dag. Jag gör allt rätt (eller gör jag inte det?) men ändå blir det fel...

I dag fick jag nys om ett jobb, förutom det jag sökte i förrgår, så det står inte stilla. Kanske Aftonbladets horoskop ändå kommer att slå in: nytt jobb, ny bostad, ny kärlek och nya vänner 2011... Det är inte dåligt att byta ut allt på en gång ;)

Nu måste jag ta ett djupt andetag för att kunna tänka klart om hemsidan. Snälla lämna inga kommentarer just nu, vet att den inte funkar 100%...

Kram / vason

Hemsidan

Jag kämpar och kämpar... Det tar otroligt mycket längre tid än man kan föreställa sig att hålla på med hemsidor...

Vet inte riktigt, men det är en bra bit över 1000 filer jag håller på med, runt 1500 skulle jag tro. Och allt ska klaffa, alla länkar, alla bilder, uppdaterad text etc. etc.

Nu är jag ganska så trött. Eftersom jag återigen har sökt jobb så måste jag underhålla hemsidan och se till att den är i bra skick och det är ett tufft jobb...

Kram / vason

Utsikten fördärvad

Just nu håller de på att klä in hela huset med byggnadsställningar och plast =(. Under 1-2 år kommer de att renovera fasaden på våra hus i föreningen. Det är fyra hus, så man får nog räkna med 3-6 månader i ett "grönt skimmer" när man tittar ut genom fönstret.
Kram / v

Bloggeri som tidsfördriv

Just nu håller jag på att kopiera mina hundratals hemsidesbilder till mitt nya häftiga USB-minne.

Därför passar jag på att slå lite bloggrekord! Både i antal inlägg, men även antal läsare! Jag har ingen aning om vilka som hittat hit men kul är det... Jag vill ju verkligen tro att det jag skriver eller bilderna jag lägger ut är intressanta... Härligt!

Om nu alla som läser bloggen kunde gå in och kolla min hemsida, och framför allt, lämna synpunkter, skulle jag bli så glad. http://www.vason.se

En stor kram / vason

Tunnare kattpäls

Jag kanske inbillar mig och problemet kanske inte är så stort. MEN efter att jag bytt kattfoder tycker jag att Iggy allt blivit lite tunnare i pälsen. Gordon har ju alltid varit upp & ner i sin pälskvalitet, så det funderar jag inte så mycket på... Men Iggy har alltid haft mer eller mindre fin, tät päls.

Jag tänker inte göra något drastiskt, gör slut på maten jag har nu, sedan gå tillbaka och se vad som händer. Pälsen är väl inte det allra viktigaste och det kan ju vara en naturlig utveckling...

Gordon, som helt enkelt nästan är pälslös, är gudomligt len att klappa =). Och varm som en kamin... Det är så mysigt att gosa med en levande värmekudde!

Kram / kissarna och vason

Och Gordons favvoplats...

...när han inte gosar med mig, vill säga ;). Vid elementet är det varmt och gosigt, speciellt om kompisen är med...


Sex månader gamla är de här.

PoK

Iggys favvoplats #1

Jag måste ju bara visa vart Iggy drar sig tillbaka för att få lite avskiljdhet!
Trångt är det - och relativt djupt, men inte värre än att han med lätthet kan ta sig ut. Ibland genom att helt enkelt välta hela tvättkorgen.

Förut gick det inte att stänga badrumsdörren, för då vart en katt eller två förnärmad. Nu kan man inte stänga den för risken är då att stänga in den stackars kraken =(.

Kram Iggy / Gordon / Vason

"Onödiga" nödvändigheter eller vardagslyx

Man får inte vara skrockfull när man går och köper ett USB-minne i form av en nyckel och sätter den på nyckelknippan. Alltså, skrockfull - fobi för att ha nycklar på bordet! För där kommer det att ligga för jämnan hädanefter... I alla fall så länge jag är datanörd ;). Och bloggeri och hemsidessnickeri är nörderi ;)



Jag var och kollade på expert efter ett nytt minne och kunde bara inte motstå den lilla fina som säljaren så lägligt plockade fram. När han hörde att jag inte tyckte det var dyrt med 99 kr för 2 Gb och 129 kr för 4 Gb, plockade han fram Rolls Roycen av USB-minne och visade minsann att han hade en sådan själv på sin nyckelknipa...

Jag var fast... Han fick mig t.o.m. att avslöja att mitt första USB-minne på 64 Mb hade kostat hela 600 kr =( !!! Så jag tyckte inte alls att 329 kr för ett RR USB-minne på 8 Gb var särskilt oskäligt... Undrar  om nyckelknippan var hans riktiga eller om det var en riktigt skicklig försäljare som tyckte jag var osedvanligt korkad som gick på allt! Men, det viktigaste för mig, jag tycker jag gjorde en bra affär!

Så nu sitter min "nyckel-look-alike" på min nyckelknippa, vet alltid var jag har den =). I dag är jag en riktigt nöjd kund.

Kram vason

Hemsidan utvecklas...

... men den är alldeles för seg =(. Nu kanske jag måste spara om de hundratals bilder som finns där, men man lär sig av misstagen. Vill ju gärna göra allt enkelt men det straffar sig i längden om man inte tar reda på hur det ska vara - redan från första stund!

Den som känner att den inte har nåt annat för sig, får gärna gå och kolla, och lämna jättegärna kommentarer i gästboken eller här =).

Just nu lovar jag att lägga ut lite fler kattbilder, har en hel drös liggande på hårddisken som jag "bara" måste spara om och lägga dit. Tids nog kommer jag även att ta nya bilder, när jag kommit ikapp med att sortera de "gamla".

Hej hopp, vi hörs igen...

/vason

Allt går i stå men nystart på väg

Har haft en ny lägenhet på gång men det blev inget, har fått nys om ett jobb men det verkar inte bli nåt... Den nya kärleken lyser också med sin frånvaro... Men jag känner mig hoppfull om framtiden.

Varje nyår får jag den där lite extra energin. Nyårsafton är, utan tvekan, årets bästa dag. Ska man ändra på något är det ett bra tillfälle just då. Det är, inte så lite symboliskt, att det gamla dör för att bereda plats åt det nya...

Mina små kissar mår bra. Har snart fräschat upp min hemsida så att man kan se fina bilder av mina små älsklingar. Ha bara tålamod ett litet tag till. Jag återkommer när det är färdigt. Under tiden går det fortfarande att kolla på sidan som den är nu: http://www.vason.se

Ha en underbar början på det nya året!


Kissekram från vason

Nytt år - nya utmaningar

Jag började året med att knipsa Gordon. Kan tyckas hjärtlöst men jag tror han uppskattar det i längden...

Idag var jag på Husdjursmässa i Kista. Det var snödis, gick knappt att se längre än en meter framför sig, så det var lite klurigt att hitta dit =(. Det var mer prylar än djur, som man förväntat sig. Men kossor, hästar och får fanns, tillsammans med reptiler, fiskar, kaniner, hundar, bengalkatter, gerbiler...

Köpte ett par kattmynteleksaker i form av cigarr och banan. Gordon och Iggy blev helt till sig av dessa och de blev snabbt "slemmiga".

Snart är det sista kvällen med Sixten. I morgon kommer "lillhusse" Mikael och håller honom sällskap, och på lördag kommer "mattarna" hem från Thailand.

God fortsättning ... hoppas 2011 blir ett bra år!

Kram vason / iggy / gordon / sixten


RSS 2.0