Vem har sagt att katter inte tycker om vatten?

Mina katter har absolut ingen fobi mot vatten. Härom dagen tog jag ett bad, och kissarna satt nyfiket på kanten och doppade tassarna ända till armbågen =). Ju blötare det blev på kanten, desto halkigare blev det och speciellt Iggy höll på att drulla i flera gånger, vilket också gav blöta bakben ända till knäna (har katter knän?).

De hoppade ner på golvet och torkade sig några gånger men sedan upp igen! Det var faktiskt trevligt att ha lite sällskap =D.

Kram / v i g

Iggy blir inte pappa

Idag ringde jag veterinären och beställde tid för att "knipsa" honom.

Jag hade inte tänkt att göra det så tidigt men det går inte att vänta längre. Det skulle vara djurplågeri att låta honom gå och leta fruntimmer, förgäves. Han är så rastlös när han går omkring och "gnyr". Iggy har försökt få Gordon att ställa upp genom att ta ett stadigt grepp i nacken på honom men Gordon är inte alls med på noterna =(.

Kram / v i g

Äntligen, lite kattbilder =)

Först ett par "pimpade" bilder, cirka halvåret gamla är de...




Coola kissar, väl?

Iggy har kommit i pubrteten, tror jag. Han är rastlös, har tappat sina mjölktänder och kommit i målbrottet ;) Väntar bara på att han ska försöka sätta på Gordon... Han får väl säga ifrån om Iggy blir för jobbig!

Här kommer lite mer bilder. Iggy är rätt så lurvig, Gordon var det också ett tag men har blivit tunnhårigare igen =(.















/ v i g

Trumövning


Magiskt datum 101010

Eller i alla fall lite kul... Tänk de som föds idag och får personnummer 101010! Min pappa hade 1010 i sitt personnummer, men inte årtalet, såklart ;). I dag har det gått 2 år, två månader och två dagar från den magiska dagen 080808, då vi var på bron till Skeppsholmen och plåtade fyrverkerier. Det var alla Stockholmares dag :).
Vad som hände för exakt ett år, en månad och en dag sedan kommer i alla fall jag inte ihåg fastän 9 alltid varit mitt lyckonummer!
Nästa år blir det ännu häftigare, i november, finns väl inget som kan slå 11-11-11? Var tvungen att sätta bindestreck mellan talen annars ser man inte ettorna!
Kram från v i g

Djembevirtuos...

...snacka om snabba händer... Lyssna på hela :)
kram / v i g

RSS 2.0