Jag sitter här med ny vy...

Allt är fortfarande kaos, men drygt hälften av flyttkartongerna är uppackade. Katterna njuter, och ser flyttkartongerna som är kvar som en arrangerad hinderbana - de är så nöjda =). Fast lite irriterade vart de när jag tog bort den översta kartongen direkt under vardagsrumslampan... Den som var så rolig att nästan hänga i! Flyttade kartongstapeln en bit bort också, så nu finns det ingenting i världen som gör att de kan nå... Morr!

Kram till er alla, snart är allt okej i min nya lägenhet! Bilder kommer inom kort =D.

/Vason

Renovering närmar sig sitt slut

Jag har inte haft tid eller ork att uppdatera varken blogg eller hemsida på ett tag =(. Känner mig ganska slutkörd... Igår beställde jag både flytthjälp och flyttstädning. Orkar knappt gå en enda trappa mer!

Alla lister är nu fastlimmade och det enda jag fortfarande har kvar nu på renoveringen är att foga klart mellan golv och trösklar/dörrkarmar. Jag har fogat i sovrummet och det blev väl inte perfekt men helt godtagbart =). Bra att göra det nu, annars blir det inte gjort! Samma med listerna - om jag inte satt upp dem nu så hade de säkert bara hamnat i källaren och blivit kvar där...

Nu ska jag börja packa ner saker i flyttkartonger och bära över det jag orkar... Allt som jag hinner innan flytten sparar tid!

Hallen färdig! Och till hälften möblerad!

Sovrummet färdigt, med golv och lister!


Vardagsrummet också färdigt - lister ditsatta och under press mha flyttkartonger =)

Som vanligt finns fler bilder på http://vason.se/bildgalleri/renovering.html

Jag lät rama in ett par tavlor - den ena har jag själv målat, och den lilla har jag köpt av en arbetskamrats son.


Och så en underbar bild på Iggy, där han ligger och myser:


Kram / vason

Golv golv golv

Idag har vi lagt golv för hela slanten! Det är nästan klart. Bara det svåraste kvar, den sista raden längst in till väggen.

Min hemsida mår inte så bra just nu, p.g.a. massiva översvämningar i Köpenhamn. Så här kommer lite bilder...

Golvet i hallen nästan färdigt...

Det fina orange/vita sovrummet


Golvet i sovrummet nästan klart...

Nu ska jag snart börja flytta saker, bara listerna som ska upp och lite målning kvar i vardagsrummet.

Kram / vason

Målning... målning...

Nu målas det för fullt! Idag målade jag halva sovrummet, dvs två väggar, i vitt (som går mot aprikos). Imorgon blir det de två andra väggarna i en orange ton.

Golvet i hallen är påbörjat, och imorgon kommer loftkillen. Han skulle ha kommit idag egentligen, men fick ett extra jobb han var tvungen att ta...

Nu börjar det kännas som att renoveringen, eller nästan allt, kommer att vara klart den här veckan! Skönt =). För min semester tar slut för den här gången...

Sovrummet börjar målas

Kram / vason

RSS 2.0