Ertan, hipp hipp hurra!

Idag fyller min älskade son 14 år! Jag, han och exet planerade att gå ut och käka. Kaknästornet skulle bli bra... Eftersom Stockholm Maraton pågick så gick inga bussar ut till Gärdet och Djurgården, så vi tog tuben till Gärdet och gick den dryga biten fram till Kaknästornet. Det var riktigt härligt väder, många hade picknick på Gärdet och tittade på alla löpare.

I höjd med Restaurang Kungliga Borgen stod en buss med en sambaorkester, eller liknande, och hejade på... Trevligt. Där fick vi klämma oss in i löparledet några meter. Det gick inte att komma över på andra sidan, löparna var en ogenomtränglig massa. Som ett lämmeltåg.

Orkestern


Löpare...


...löpare och löpare...

Äntligen börajade vi närma oss Kaknästornet (allt är relativt, det var en bit kvar, men vi hade gått ungefär hälften).




Kunde inte motstå denna vackra varelse. Fantastiskt att det strosar hästar mitt inne i stan. =)

Till slut kom vi fram till Kaknästornet. Hungriga var vi efter promenaden. Och så var det stängt =(. Restaurangen var STÄNGD!!! Vad besvikna vi blev... Och inte gick det några bussar tillbaka heller... Det var bara att snällt gå hela vägen tbx.

Till slut blev det Jensen, det gamla pålitliga Jensen, vi gick till för att käka. Och där blir man ju så mätt, en trerätters meny gör magen alldeles fyrkantig...

Men så var det Ertans födelsedag oxå. Och det blev ett litet äventyr...

/vason


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0